+ Menu





Ξαναχτύπησαν με νέα εκπομπή οι καταφανώς φιλέλληνες παρουσιαστές του ZDF και της εκπομπής «Die Anstalt». Μία εβδομάδα μετά την εκπομπή για τον Αργύρη Σφουντούρη, τον διασωθέντα της σφαγής του Διστόμου και τις γερμανικές αποζημιώσεις οι παρουσιαστές αναλύουν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο τη λειτουργία των αγορών και το πού πηγαίνουν τα λεφτά των «τσατσικο-Ελλήνων», όπως αναφέρουν.

«Η Γερμανία κέρδισε λεφτά από την κρίση. Η γερμανική οικονομία δεν ήταν ποτέ σε καλύτερη κατάσταση. Κέρδισε 80 δισ. ευρώ», λένε οι συντελεστές της εκπομπής, με το κοινό από κάτω να χειροκροτά.
«Άρα οι Έλληνες πληρώνουν και τους βρίζουμε» αναφέρει ο παρουσιαστής και αποκαλύπτει πως το 89% των χρημάτων τα οποία δόθηκαν ως «βοήθεια» στην Ελλάδα, πήγε στις τράπεζες και ελάχιστα στην Ελλάδα, που πληρώνει τους τόκους για όλα αυτά τα δάνεια.
Συμπεραίνουν ότι η αλήθεια είναι πως η κρίση μέχρι τώρα δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους γερμανούς φορολογούμενους, αλλά και στους φορολογούμενους των άλλων κρατών-δανειστών. «Μηδέν λεπτά» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην εφημερίδα Bild η οποία συνεχώς κατηγορεί τους Έλληνες ότι έχουν φάει τα λεφτά των Γερμανών.
«Πλήρωσαν οι Έλληνες με το 86% του εισοδήματός τους, πλήρωσαν Ελληνίδες μητέρες που αφήνουν τα νεογέννητα παιδιά τους μετά τη γέννα στα νοσοκομεία επειδή φοβούνται ότι δεν θα μπορούν να τα ταΐσουν, ενώ την ίδια ώρα, στα ράφια των νοσοκομείων δεν υπάρχουν φάρμακα ούτε κατά του καρκίνου».
Αξίζει να δείτε την εκπομπή.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top