+ Menu

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ποια ζώδια έχουν μεταξύ τους "kαυτή" χημεία...

Ποια ζώδια καίγονται για να έχουν έστω ένα φιλί; Ποια ζευγάρια τρελαίνονται για να βρεθούν αγκαλιά και να μιλήσουν με τη γλώσσα της καuτής χημείας;

Η χημεία του έpωτα, είναι ένα γεγονός, δεν είναι απλά μια φράση που την λέμε. Είναι ένα μεγάλο και μυστηριακό συμβάν. Δεν είναι κάτι απλό το να λιώνεις για ένα χάδι του ανθρώπου που αγαπάς.

Ένα σωρό μαγικές ουσίες και ζεύξεις, έρχονται να κάνουν το σώμα σου να καίγεται, για να μπορέσει, μέσα από αυτήν την χημική αντίδραση, να μιλήσει η ψυχή . Η καuτή χημεία, το εργαστήριο των ψυχών, έχει νόμους. Ας τους μάθουμε!




Ο Κριός και ο Λέων, παράγουν Φλόγα!
Λογικό δεν είναι; Αυτά τα δύο ζώδια, είναι τόσο δυνατά και τόσο καυτά, που μεταξύ τους έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες της πυρκαγιάς! Για την ακρίβεια, ο Κριός παράγει την πρώτη, τρομερή σπίθα, και ο Λέων την κάνει φωτιά για πάντα. Ο Κριός είναι παρορμητικός, έχει μια αέρινη αίσθηση. Ο Λέων είναι σταθερός, στέκεται, είναι η φλόγα που καίει σταθερά και αναλλοίωτα. Οι δυο τους, κάνουν ένα ζευγάρι που όσες διαφορές και να έχει, η καuτή τους χημεία τις κάνει στάχτη!

Ο Ταύρος και ο Ζυγός, παράγουν Ομορφιά!
Είναι ένας συνδυασμός, που κάνει τους δύο συντρόφους το καλύτερο που μπορούν να γίνουν! Η χημεία τους στον έρωτα, αντί να τους κουράζει, τους ανανεώνει. Ο Ζυγός, προσφέρει την Αφροδίτη της ημέρας, το αισιόδοξο και εξωστρεφές κομμάτι της ομορφιάς. Ο Ταύρος, βάζει το σκοτεινό πρόσωπο της Αφροδίτης, που θέλει τον έpωτα καταλύτη μεγάλων παθών. Η ομορφιά που παράγεται από αυτήν τη σχέση, κάνει και τους δύο, και είναι καταπληκτικό, να μην γερνάνε!




Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, παράγουν Όνειρο!
Είναι και τα δύο ζώδια του νερού, της νύχτας, του πάθους, της uγρής φωτιάς. Ο Καρκίνος συνήθως αφήνεται απόλυτα στην γοητεία του Ιχθύ. Και εκεί, αρχίζει η καυτή αντίδραση που παράγει το όνειρο! Ο Ιχθύς, με τον Ποσειδώνα κυρίαρχο, είναι ο απόλυτος άρχοντας του οράματος, και έχει την δύναμη να παρασύρει τον καρκίνο σε ένα υπέροχο παιχνίδι λεπτών αισθήσεων, που είναι γεμάτες από τις λάμψεις ενός μη υπαρκτού κόσμου! Όταν κάνουν έρωτα, παράγουν κόσμου ονείρου!

Η Παρθένος και ο Ζυγός, παράγουν Δύναμη!
Δεν είναι αποδεκτά συμβατό ζευγάρι, και βέβαια το ξέρουν. Η ένωσή τους γίνεται μόνο μέσα από βαθιά καρμικές διαδικασίες, και έρχεται μόνο όταν έχουν να μοιραστούν κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ο έρωτας που ανάβει μεταξύ τους, μεταστοιχειώνει τις ζωές και των δύο. Ακόμα και να χωρίσουν, ποτέ δεν αθ είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Θα είναι πολύ πιο δυνατοί, γιατί ο έpωτάς τους είναι κυριολεκτικά ένα εργαστήριο δυνάμεων!




Ό Σκορπιός και ο Δίδυμος, παράγουν Έρωτα!
Είναι ένας συνδυασμός πάρα πολύ ταιριαστός, σίγουρα. Το θέμα είναι ότι η αγάπη τους, ο έρωτάς τους, παράγει τεράστιες ποσότητες έρωτα, που επηρεάζει και άλλους! Είναι τόσο σπουδαία η έκλυση αγάπης που συμβαίνει όταν είναι μαζί, ώστε πάρα πολλά ζευγάρια, χρωστάνε την πετυχημένη σχέση τους στο γεγονός, ότι βρέθηκαν μέσα στην ακτίνα του έρωτα ενός Σκορπιού και ενός Διδύμου! Ο ερωτισμός τους είναι διάχυτος, τους αλλάζει ακόμα και την κίνηση, κάνοντάς της σαγηνευτική σε βαθμό εγκλήματος!

Ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως, παράγουν Εξουσία!
Είναι δύο ακραία φιλόδοξα ζώδια, και πολύ ώριμα. Ο Αιγόκερως είναι ο τελευταίος από τα γήινα ζώδια, ο Υδροχόος είναι ο τελευταίος από τα ζώδια του Αέρα. Δεν βρίσκονται ποτέ τυχαία. Βρίσκονται πάντα μετά από όταν θα έχουν κάνει άλλες σχέσεις, και γίνονται αμέσως ένα καυτό, πολύ φλογισμένο ζευγάρι, που όμως ο έρωτάς του, παράγει όχι μόνον αντιδράσεις αγάπης, αλλά και εξουσίας. Είναι τόσο δυνατοί όταν είναι μαζί, που μπορούν να επιβληθούν σε όλους, και να κατακτήσουν τα πάντα! Και τους αρέσει πολύ, γιατί ο έρωτας μαζί με την φιλοδοξία, είναι εκρηκτικό μείγμα και για τους δύο.....
Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top