+ Menu



Αντιμέτωπος με 4 μήνες φυλάκιση βρίσκεται ένας έφηβος στη Βιρτζίνια με την κατηγορία ότι έστελνε με γραπτά μηνύματα βίντεο με το πέoς του σε στύση σε ένα κορίτσι.
Ο 17χρονος από ένα προάστιο της Ουάσινγκτον κατηγορείται από την αστυνομία για «παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορovγραφίας» - ακόμα κι αν πρόκειται για selfie πορνό.
«Είναι μια εξωφρενική περίπτωση,» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορέιο η δικηγόρος του Τζέσικα Φόστερ, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε δυνητικά να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να γίνει 21 χρόνων και να λερωθεί το μητρώο του ως δράστης σεξουαλικού αδικήματος.
Ο νεαρός αναμένεται να εμφανιστεί την 1η Αυγούστου στο δικαστήριο ανηλίκων. Όπως δήλωσε το 15χρονο κορίτσι που ήταν η παραλήπτρια των σεξιστικών βίντεο του είχε επανειλημμένα ζητήσει να σταματήσει να της στέλνει πορovγραφικά βίντεο.
Η υπόθεση «sexting» πήρε μάλιστα σουρεαλιστική τροπή όταν η αστυνομία έλαβε ένταλμα για να φωτογραφίσει το πέoς του αγοριού για να αποδειχθεί ότι δεν ήταν το ίδιο πέoς με εκείνο που εμφανίζεται στο βίντεο.
Και μάλλον θα τα δει και ο δικαστής για να κάνει τις συγκρίσεις του και να εκδόσει την ετυμηγορία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top