+ Menu



 Αποσύρθηκε πριν καλά καλά κυκλοφορήσει το τεύχος Ιουνίου του Playboy Βραζιλίας, το οποίο είχε στο πρωτοσέλιδό του μια πρώην του Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αντέδρασε άμεσα όταν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του ανδρικού περιοδικού και κατέθεσε αγωγή ζητώντας να αποσυρθεί αμέσως από την κυκλοφορία το τεύχος Ιουνίου.


H αιτία του… κακού ακούει στο όνομα Πατρίσια Ζορντάνε, μια πρώην του Νεϊμάρ που φυσικά ήρθε στην επικαιρότητα την κατάλληλη στιγμή – τη στιγμή που εξελίσσεται το Μουντιάλ και ο Βραζιλιάνος άσσος είναι στα πάνω του έχοντας ηγετικό ρόλο στη «σελεσάο». Η Ζορντάνε πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού το οποίο είχε ως τίτλο «Η μελαχρινή που σαγήνευσε τον Νεϊμάρ».


Όχι ότι η Ζορντάνε λέει ψέματα. Απλά είναι μια… πρώην κι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα που βρίσκεται… αλλού πλέον, ζήτησε να αποσυρθούν όλα τα αντίτυπα από την κυκλοφορία για να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Το δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του, αλλά προσδιόρισε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα τη ρήτρα μη συμμόρφωσης.

Συγκεκριμένα, για κάθε ημέρα που το τεύχος Ιουνίου παραμένει στα σημεία πώλησης, η εταιρεία οφείλει να καταβάλει πρόστιμο ύψους 4.500 δολάρια. Επιπλέον, εκπρόσωποι της εταιρείας «Editora Abril» που εκδίδει το βραζιλιάνικο Playboy υποστηρίζουν ότι η απόφαση δεν τούς έχει κοινοποιηθεί ακόμα, άρα το περιοδικό θα πωλείται κανονικά, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου είναι εφέσιμη.

tifosi.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top